Uslikaj nam 3 slike i otključaj sve ispitne rute!

Polažeš vozački ispit i pod stresom si? Nema problema, pošalji nam 3 slike prometnih situacija i imaš otključane VR videe gradskih ispitnih ruta i simulacije ispita vožnje na 30 dana.

Tko smo i o čemu se točno radi?
EduHub je originalno platforma studenata medicine i maturanata koju koriste za svoje akademske obveze. Ubrzo je djelovanje prošireno na polaznike autoškola gdje korisnici osim baza pitanja za teorijski dio također mogu koristiti Virtualnu Realnost (VR) za prolazak po ispitinim rutama, a odnedavno postoji mogućnost takvih simulacija ispita vožnje i bez VR opreme.

Osim ovih simulacija ispita vožnje, aplikacija EduHub: Autoškole sadržava i teorijski dio ispita – sva pitanja iz Propisa sortirana po poglavljima i mogućnost simulacije gdje aplikacija uz svoj algoritam izvlači pitanja iz svih poglavlja u omjerima kao na pravom ispitu. Također tu je i forum za povezivanje kandidata iz svih autoškola gdje se raspravlja o prometnim propisima, ispitima, dokumentaciji itd.

Kako izgleda prolazak ispitnih ruta i simulacija ispita vožnje? Ovako to izgleda ako nemaš VR opremu:

Ukoliko pak obučeš VR opremu, imaš osjećaj kao da sjediš na mjestu vozača!

Dobro, ali koja je priča sa 3 slike i besplatnim VR ispitnim rutama?

Vjerojatno znate da već postoje neke aplikacije koje za Propise (teorijski dio) imaju ili:

  • umjetno nacrtane grafičke, i ne previše reprezentativne slike prometnih situacija koje ni sami instruktori ne vole, a još manje kandidati
  • prave fotografije prometnih situacija, ali stare oko 20-ak godina u užasnoj rezoluciji gdje se često ne vide znakovi niti ostala prometna obilježja

S obzirom da je EduHub aplikacija koja trenutno daleko najviše nudi kandidatima (Propisi, Ispit vožnje, Forum), bio bi red i da te 20 godina stare slike moderniziramo i ubacimo nove. Već smo započeli rad na tome i neke slike smo zamijenili ali s obzirom da bismo htjeli ovo što prije i efikasnije napraviti odlučili smo organizirati kampanju da se sami korisnici i zajednica uključe u projekt modernizacije.

Stoga kada ste u gradu, na otvorenoj cesti ili autocesti, pješke ili se vozite kao suvozač i primijetite prometnu situaciju koja se može iskoristiti – uslikajte tu sliku, skupite 3 komada i pošaljite nam.

Kada nam pošalješ na email adresu app.eduhub@gmail.com minimalno 3 slike od traženih koje su dolje niže postavljene, unutar 24h će ti biti otključane sve simulacije ispita vožnje u svim gradovima koje imamo, te će to trajati mjesec dana kao da si kupio/la. Dakle poklanjamo ti sve VR vožnje u vrijednosti od 188 kn (25). Samo nam prilikom slanja slika napiši s kojom email adresom si kreirao profil u aplikaciji (ukoliko se razlikuje od email adrese s koje šalješ slike) kako bismo ti mogli otključati ispitne rute.

Kako slike trebaju izgledati i u kojem formatu?
Slike bi trebale biti što bliže i vjernije onim originalnim slikama Hrvatskog Autokluba koje ste vjerujemo već mnogo puta vidjeli. Dakle raskrižja sa istim kolničkim i drugim oznakama (broj traka, oznake za skretanja, znakovi, prvenstvo prolaza). Slike mogu biti u običnom JPG formatu ili koji god format vaš mobitel podržava.

Ovo je primjer nekoliko slika koje smo mi napravili:

A ovako to izgleda u pitanjima unutar EduHub aplikacije – ovo je 1. poglavlje Propisi u cestovnom prometu
Par bitnih stvari prije nego započnete

Na ovoj stranici niže će biti popis svih slika koje još trebamo, te će biti podijeljena po poglavljima. Vi možete odabrati neko poglavlje, i prolaziti po pitanjima EduHub aplikacije kako biste vidjeli kontekst te slike (je li bitna zebra u kadru ili nije, je li određen znak bitan ili se slika može iskoristiti zbog nekog drugog konteksta i slično). Dakle bit je da slika koju nam pošaljete se može ubaciti na mjesto trenutne stare i mutne slike.

Slike koje su nam trenutno potrebne:

1. Propisi u cestovnom prometu
– klikni na sliku da je uvećaš kako bi vidio/la detaljno prometnu situaciju
2. Ponašanje sudionika u prometu
– klikni na sliku da je uvećaš kako bi vidio/la detaljno prometnu situaciju
3. Cesta i njena obiljezja
– klikni na sliku da je uvećaš kako bi vidio/la detaljno prometnu situaciju