50% popusta na VR ispitne rute

EduHub je odlučio počastiti svoje korisnike sa 50% popusta na sve simulacije ispita vožnje. Popust traje 24h.

Ako si doznao/la za ovaj popust preko aplikacije i baš se trenutno pripremaš za ispit vožnje – imaš sreće! Naime, želimo svojim korisnicima omogućiti pristupačniju cijenu ispitnih ruta te dajemo 50% popusta na sve snimljene vožnje u aplikaciji.

Što je zapravno VR simulacija vožnje?

Videi koji su u EduHub Autoškole aplikaciji su snimljeni sa kamerom koja zahvaća 180 stupnjeva, a kada se puštaju kroz aplikaciju, videi postaju interaktivni i svako malo dolazi neko pitanje ili savjet u obliku pop-up prozora. Kako bi se prošao ispit vožnje, sva pitanja se moraju točno odgovoriti unutar tog videa. Kandidati se na ovaj način susreću sa mnogim zeznutim situacijama u prometu u određenim dijelovima grada u kojem polažu, te se od njih traži da prate promet i i donose točne odluke.

Postoje 2 načina prolaska tih ispitnih ruta:

1. Bez VR naočala – korisnik drži mobitel u ruci i okreće mobitel lijevo-desno, gore-dolje kako bi gledao u svim smjerovima kao da okreće glavu. Na pitanja odgovara tako da bijelom točkom aktivira klikanje (kod pop-up savjeta ne treba aktivirati klikanje) te dotakne sa tom bijelom točkom jedan od ponuđenih odgovora za koji smatra da je točan.

 

2. Gledanje kroz VR naočale – ovaj način prolaska ispitnih ruta daje osjećaj kao da korisnik sjedi na vozačkom mjestu te umjesto okretanja mobitela lijevo-desno, gore-dolje, to radi sa glavom te ima osjećaj kao da je unutar vozila. Također se pokretima glave odgovara na pitanja:

 

Prijava za VR vožnju s 50% popusta

Ako se želiš prijaviti i iskoristiti ovaj popust, prilikom prijave i ostavljanja svojih podataka unutar aplikacije, samo u polje za dodate informacije upiši POPUST-50, te će vam biti poslana ponuda u roku 24h koja biti umanjena sa €25 na €12.50. Ponuda vrijedi 20.1.2023. u 21h. Sretno s ispitom!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)