Specijalna ponuda za ekipu što je danas saznala za EduHub preko instruktora Trulca

EduHub je premijerno odlučio počastiti ekipu koja je danas pratila našeg Trulog u liveu na TikToku sa 50% popusta na VR simulacije ispita vožnje.

Ako ste pratili njegov live, morate znati ime kandidata koji s kojim smo se danas vozili. Je li to bila Petra, Marino, Huanita? Netko četvrti?

EduHub posebna ponuda

Trenutna cijena svih VR vožnji kroz Zagreb, Osijek i Imotski je 188,44 kn /€25. Cijena ako točno odgovorite na ovo pitanje je 94,22 kn / €12,5, odnosno popust na točno odgovoreno pitanje je 50%. Ponuda unutar EduHub aplikacije jednokratno vrijedi 24h nakon poslane notifikacije, odnosno do 21h sutra.

Mala napomena: Trenutno imamo 7-8 VR naočala na stanju koje vam možemo besplatno osigurati jer su ostale u uporabi. Odnedavno se videi također mogu gledati i bez VR naočala.

Na koji način moram ovo odgovoriti?

Jednostavno je – kada u EduHubu odete na Premium screen gdje se otključavaju VR simulacije vožnje, sve što morate prilikom prijave napraviti je upisati ime današnjeg kandidata iz livea u polje za poruku. Ovako bi to izgledalo:

Napomena

Čak i ako ispunite obrazac i pošaljete svoje podatke, niste obavezni i izvršiti uplatu. Obrazac služi samo kako bismo vam mogli napraviti ponudu za internetsko plaćanje te niste u obvezi i provesti to plaćanje ako odustanete.

Mirne ceste!
EduHub tim i vaš instruktor Trulac

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)